Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova

snimka
41 m² M. m
sobe
1
budžet
300 000 rub.
dizajn
Ekaterina Savkin

Eksperimentirati Catherine ne Savkina prvi put, ali ovaj zadatak je bio kompliciran: popravak od jedne sobe zgrade u Kazan, koji je kasnije planirao uzeti, to je potrebno učiniti u samo 13 dana. Catherine nije dopustila još jedan zategnuti radni raspored.

Stan je unajmljen u predfiniranju: napravljen je sprežnik, električna ožičenja, ožbukani zidovi i strop. Proračun je bio prilično ograničen – za sve oko 300 tisuća rubalja. Dobro je da su neki zalihe opreme i namještaja, ali smo morali shvatiti kako ih uklopiti u unutrašnjost. Vlasnik je dao zeleno svjetlo – i započeo je posao. Što se dogodilo, kaže dizajner.

Priprema

Dakle, ključevi stana primljeni početkom kolovoza, popravci su počeli početkom rujna. Ovaj put je samo trebalo pripremiti. Povratak u Moskvi, napravio sam plan uređenja namještaja, pokupiti i nakolerovala boja, je pripremio dasku za buduće vješalice u hodniku, kao i tekstila. Čim je sve bilo spremno, automobil s teretom bio je poslan iz Moskve u Kazan. Također je sastavio popis od kupnje koji su morali kupiti na licu mjesta, a jasan raspored u dogovoru s grupom radnika.

Startne pozicije su postali pravi blagodat u Kazanu trgovinama: naći u „Megastroy” pločica izrađenih u Bjelorusiji (oko 500 rubalja po metru kvadratnom) i pozadine Moskva pozadina tvornica (350 rubalja po roli) iz „doma Pozadine”. Pronađeni su akcenti, a za njih je već odabrano sve ostalo.

Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova
Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova

Dan 1

Prvi dan popravljanja dobio je organizacijske trenutke i kupnju svega što je potrebno. Također, s radnim timom dogovoreni su određeni rokovi i zadaci. Sve kupnje isporučene su istog dana, tako da sljedeći može već početi raditi.

Važna točka: rad je proveden uz strogo poštivanje rasporeda bučnih radova, jer su u nekim stanovima ljudi već živjeli.

Dan 2

Su bili ožbukani zidovi u kupaonici, dokuplena pločice na podu u kupaonici, postavio pločice na balkonu, pokrenula pregača u kuhinji, pločice u kupaonici i na pravim mjestima proshtrobleny zidove – pokazuje entuzijazam radnika koji nedostaju. Ali nisam zaostajao – osobno sam polovicu stana napunio.

Dan 3

Pregača je spremna, električar se obnavlja (mjesta nekih prodajnih mjesta bila su zbunjujuća), nastavili su postavljati pločicu u kupaonici.

Zalijepljen je platno za platnu za buduće škriljevca (ja sam spremio ove zalihe iz prošlih projekata). Radnici su počeli lijepiti tapete za slikanje – za stan iznajmljen i ekspresni popravak je upravo ono što vam treba. Također su uspjeli slikati vrata u jednom sloju – u blagom plavom tonu, pod bojom pozadine.

Dan 4-5

Za ova dva dana morala sam otići u Moskvu za posao. Dao sam radnicima jasne upute koje su izvršene od početka do kraja. Taj je pristup omogućio radnicima zatvaranje popravka u kupaonici za dva dana.

Dan 6

Ispalo je da pločice u kupaonici nisu dovoljne – morala sam je kupiti. Spasio je činjenicu da je još bila u trgovini. Osim toga, kuhinja je bila prekrivena pozadinskim slikarstvom. Istog dana imao sam vremena slikati drugi sloj unutarnjih vrata.

Dan 7

Radnici su instalirali unutarnja vrata i zalijepljena tapeta tijekom cijelog stana. Činilo se da ovaj popravak nema kraja i kraja, ali nije bilo nigdje za povlačenje. Obojio sam strop i bilo je sjajno.

Self-boja-premaz, debeli i bez kapanja, je učinio svoj posao kod lakiranja – ne stanu sa graditelj strop postao savršen.

Dani 8-9

Pozadina za slikanje bile su naslikane + pozlaćene podloge u hodniku. Sada je došao prijelaz naglaska. Njihova pokleit dvije slike na zidu, tako da su postavljene tijekom noćne ormariće sa stolice, bračni krevet ili centra na čelu singl.

Laminat je postavljen i oslikan u kuhinjskom platnu u grafitnoj sivoj boji za škriljevcu. Radnici su na svojim mjestima ugradili pladnjevi i postolja.

10. dan

Morao sam olujati IKEA. Dva odvojena kreveta s madracima, Noćni stolovi, stolice, ormari, ogledalo, konzole police u kuhinji i kuhinji se postaviti uz sve sitnice – popis je ogroman.

Osim toga, kupljen je sivi hladnjak, samo ispod boje kuhinjskog pročelja. Dostava je planirana sljedećeg dana.

Dan 11

Doneseni namještaj i uređaji. Zajedno s radnicima oslikani su svi detalji kreveta, a kasnije su sakupljeni. Stegnuo je strop u kupaonici i postavio vodovod. Vratili su se na mjesto ranije uklonjenih radijatora i završili čišćenje radnog dana.

12. dan

Čekajući da majstor okuplja kuhinju, mi s radnicima postavljamo konzolne police u kuhinji i skupio sam vješalicu u hodnik. Da, to su najljepše tri ploče s izgledom koji se koriste pri nošenju teških predmeta.

Instalirane zavjesne tračnice, svjetla, na umu svih utičnica i prekidača, napravili su pričvrščivače za plakate. Na kraju dana okupio se kuhinjski set.

Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova
Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova

13. dan

Popravak se približavao cilju. Imam samo najmanju stvar ostavljenu – staviti naglaske uz pomoć dekor: objesiti zavjese i plakate. Plus još jedno završno čišćenje – i apartman je spreman primiti svoje prve stanare.

Eksperiment je bio uspješan: 13 dana – vrlo realno vrijeme za popravak.

Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova
Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova
Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova
Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova
Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova
Kako popraviti u roku od 13 dana + detaljne procjene troškova

Detaljne procjene: kako su raspoređene financije

Kupaonica
Pločice na podu i zidovima: 16 051 rubalja
Strop: 4 050 rubalja
Vodoinstalacije (kupelj, WC, umivaonik) i miješalice: 16.937 rubalja
Pribor: 1 915 rubalja

Opskrba vodom, kanalizacija, ventilacija: 7 227 rubalja

izgradnja Opći građevinski radovi: 15.983 rubalja
Boja na stropu, zidovima, dio pozadine: 0 rubalja (je)

Pavle
Laminat + supstrat: 13.455 rubalja
Pločice na balkonu: 2 400 rubalja

Ostalo: 977 rubalja

elektrike
Žice, utičnice, ostalo: 4 829 rubalja
Svjetiljke, žarulje: 6.007 rubalja

stolarija
Vrata, kutije, trim, raspored: 8 944 rubalja

namještaj
Ormari, kreveti, postolja: 43 200 rubalja
IKEA voucher za PAX ormar: 4.000 rubalja
Kuhinja (namještaj + umivaonik i slavina): 37 468 rubalja
Stol + stolice, kauč: 0 rubalja (je)

oprema
TV i hladnjak: 33 096 rubalja
Stroj za pranje rublja, pećnica, ploča za kuhanje, ventilator izvlačenja: 0 (bio)

dekoracija
Tekstil, okviri, police, ogledala: 17 433 rubalja
Tekstil: 0 rubalja (bio)

Dostava i montaža
Dostava + postavljena u košaricu: 3200 rubalja
Skupština kuhinje: 5747 rubalja

posao
Plaćanje radnika: 70.000 rubalja

ukupno:
304.919 rubalja

Loading...