10 savjeta za uređenje stana u modernom ekološkom stilu

Ekološki stil unutrašnjosti je razumni i integralni pristup svakodnevnom životu u povoljnoj mikroklimi. Posjetili smo LCD ekran “Fairytale” – moderni komforni kompleks stambene komplecije u Pavlovskoj slobodi – i sada su spremni podijeliti 10 aktualnih savjeta za one koji su odlučili opremiti svoj stan u ekostilu.

1. Odaberite prirodne materijale

Etchikol je informirani izbor u korist prirodnih materijala. Nije bitno je li kamen, tekstil, ratana, papir ili drvo. Glavna stvar je zajednički tečaj za ekološku čistoću okoliša oko vas.

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”

2. Kladite se na prirodnu shemu boja

Slažem se, čudno je napraviti izbor u korist prirodnosti i istodobno se okružiti s potpuno neprirodnim bojama. Ako stvorite interijer u ekološkom stilu, pokušajte ostati na prirodnoj shemi boja.

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”

3. Nemojte se štediti živim biljkama

Ekološki je nezamisliv bez prirodnih biljaka! Nije bitno što će biti: unutarnji cvjetovi, zdjelice u kuhinji, otvoreni posude s palme, fitofanel ili fitostan. Glavna stvar – biljke će dodati u atmosferu coziness, oživjeti i učiniti ga prirodnijim. Ugodan bonus je regulacija mikroklime u stanu.

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”

4. Dodajte riječi s drveta

Pisma, riječi i fraze odrezane od šperploče ili masivnog drveta – među najpopularnijim dekorativnim tehnikama. Zašto ih ne koristite u ekološki čistom interijeru? Dekor čini atmosferu individualnosti i čini ga osobnijom.

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”

5. Koristite slova

Drugi način personaliziranja interijera – i vrlo relevantan! Slogani, pozitivni izričaj, krilati izrazi i fraze za raspoloženje tiskane na pojedinačnom stilu na papiru, škriljevcu ili na zidu dobar su dodatak eko-dekoru.

 • Fotografija: Dekoracija u skandinavskom, suvremenom, Eko, uređenje interijera, Apartman - slika na InMyRoom.ru

6. Obratite pozornost na pleteni namještaj i pribor

Pleteni košare, namještaj i dekor ratana, pribor od vinove loze, palmi, logovi će biti savršeni dodatak interijeru u eko stilu.

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”

7. Izradite vlastiti dekor

Nema ništa više jedinstvenih od objekata i elemenata instalacija koje je sam stvorio. Dodajte ručno dekor u unutrašnjost ekostila nije teško. U stazama je moguće pokrenuti daske, grane, špilje stabla, kora, šljunčane more, školjke. Povežite fantasy i nemojte se bojati eksperimentirati.

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”

Ako ne želite gubiti vrijeme i energiju na samoprilagirani nakit za svoj eko terijer, možete se obratiti obrtnicima. Danas, u vezi s povećanim zanimanjem za ručni rad, mnoge male radionice i obrtnici diljem Rusije nude mnogo jedinstvenih stvari nevjerojatne ljepote.

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”

8. Upoznajte se s novim dizajnerima

Etchikol – beskrajan izvor inspiracije za mnoge dizajnere i proizvođače namještaja, vodovod, dekoracija. Pogledajte postojeće novosti: možda će vam se svidjeti nešto. Što je s kupaonicom od prirodnog mahovina? A što je s kupelji drva?

 • Fotografija: u stilu, uređenje interijera, apartman, Eko - fotografija na InMyRoom.ru

Ako želite, možete pronaći nevjerojatne ljepote, vodoinstalacije, pribor u ekološkom stilu. I neka cijena takvih elemenata situacije ostavlja mnogo da se želi, ali 1-2 dizajn predmeta može postaviti ton za cijeli interijer i učiniti ga vizualno “skuplji” i više rafiniran.

9. Budite dosljedni

Ako uzmete kao osnovu ekostila, nemojte odstupati od planiranog tečaja: biti dosljedan. Pridržavajte se odabranog stila u svim sobama, uključujući kupaonicu, kuhinju, hodnik, balkon. Pazite na ekološku kompatibilnost korištenih materijala za grubu obradu i završnu obradu. Učinite vaš izbor u korist eko-furnir, eko-prozori za prozore, eko-pribor.

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”

10. Kombinirajte stilove

Ključna načela ekostilusa su toliko ogromna i temeljna da neće biti teško isprepletati ga s drugim stilskim trendovima: minimalizma, zemlje, skandinavskog stila. Poduzmite akciju!

 • Fotografija: LCD
  Fotografija: LCD “bajkovit”
Loading...